Transport Engeland

Naast Scandinavië en het vaste land in Europa is Bring ook specialist in het Verenigd Koninkrijk. Dagelijks vervoerd Bring vanuit Nederland meerdere trailers naar Engeland en de omliggende landen in Groot Brittannië (Wales, Schotland & Ierland).

Engeland

We vervoeren groupage, kleine ladingen (LTL) en complete ladingen (FTL). Daarnaast bieden we de mogelijkheid om koeltransport naar Engeland te vervoeren wanneer dit een complete lading betreft. Onze eigen vestigingen in GB en onze mogelijkheden tot scheepsbevoorrading maken van Bring een absolute Engeland specialist en een flexibele transportpartner met korte communicatielijnen.

Wilt u weten wat wij als transporteur voor u kunnen betekenen? Bel dan nu via +31-78-6100030 of vraag onderstaand een offerte aan.

Kenmerken transport Engeland

 • Transport van groupage, deelladingen & complete vrachten (LTL & FTL)
 • Transport met spoed
 • Mogelijkheid voor transport naar Schotland, Wales, Noord-Ierland en Ierland
 • Drie eigen vestigingen in Engeland en één in Schotland
 • Koeltransport en vriestransport op FTL basis (o.a. vis, vlees of scheepsproviand)
 • Scheepsbevoorrading
 • Offshore & Energy Logistics
 • Transport van gevaarlijke stoffen (ADR, IMO)

Eigen vestigingen

De eigen vestigingen van Bring beschikken over een uitstekend netwerk voor transport in Groot-Brittannië. Vanuit de volgende locaties wordt transport in Engeland door Bring georganiseerd:

 • Stallingborough (Hull)
 • Ramsbottom (Manchester)
 • Birmingham

Buiten Engeland heeft Bring nog een vestiging in Aberdeen (Schotland). Deze locatie is gespecialiseerd in transport en logistiek voor de offshore industrie en heeft nauwe connecties met onze vestigingen in Noorwegen.

In Engeland is het gebruikelijk om losafspraken te maken voor elke levering. Onze Britse collega’s zullen daarom altijd contact met uw klant opnemen om een bezorgafspraak te maken. Dit maakt het extra belangrijk om te handelen met een transporteur met kantoren in Engeland, om zo betere communicatie te bewerkstelligen.

Effectieve indeling

Engeland is een consumptieland. Dit houdt in dat er meer transport richting Engeland gaat dan er vandaan komt. Hierdoor hebben vele transporteurs problemen om hun vrachtwagens geladen terug in Nederland te krijgen. Onze Engelse kantoren zijn actief op dezelfde landen als Bring Nederland. Hierdoor hebben wij een soort logistieke driehoek gecreëerd.

Door de grootschalige inzet van Bring in Scandinavië kunnen we de trailer inzetten waar de vraag is. Het kan dus zijn dat deze gevuld terugkomt in Nederland, maar we kunnen hem ook gevuld transporteren naar Scandinavië. De aanwezigheid van Bring in Scandinavië realiseert weer een stroming van producten naar Nederland. Met de levering van producten uit Nederland naar Engeland is onze logistieke driehoek compleet.

Offshore

Tussen GB en Noorwegen is veel offshore verkeer gaande. Als Noors transportbedrijf zit Bring daar middenin. Onze vestiging in Aberdeen, Schotland, is volledig gespecialiseerd op offshore transport. Ook vanuit Engeland gaat veel offshore transport richting Scandinavië.

Binnen deze regio kunnen wij voorzien in vrijwel alle behoeften van onze klanten. Van scheepsbevoorradingen in de vorm van droge en/of temperatuur gecontroleerde goederen tot
extra grote en/of zware ladingen, wij hebben de oplossing
voor uw wensen.

Gibraltar

Wanneer we kijken naar Engeland, kijken we automatisch naar Groot-Brittannië en omliggende landen zoals Schotland, Wales en Ierland. Officieel gezien valt Gibraltar ook onder de soevereiniteit van het Verenigd Koninkrijk.

Vrijwel dagelijks rijdt Bring naar Spanje, wat vlak boven Gibraltar ligt. Gibraltar is een strategische plek voor scheepsleveringen. Bring levert wekelijks zendingen aan onder andere schepen op Gibraltar, welke daarna hun eigen weg kiezen.

Meer informatie

Wilt u weten hoe Bring u verder kan helpen met transport naar Engeland? Neem contact op via +31-78-6100030 of vraag een offerte aan.

Volledig overzicht transportbestemmingen