Transport Noorwegen

Bring is de onbetwiste Noorwegen specialist. Ons hoofdkantoor staat in Oslo en wij beschikken over een eigen distributienetwerk dat geheel Noorwegen bedekt. Dat is vrij uniek. Noorwegen is met ca 2300 KM het langste land in Scandinavië. We komen zelfs in Spitsbergen.

Noorwegen

In 1967 begonnen na samenvoeging van meerdere Noorse transportondernemingen. Al snel werden we onderdeel van de Noorse Post (Posten Norge AS holding). Inmiddels is Bring een grote internationale speler in de transportbranche.

Scandinavië is de basis van Bring. We zijn één van de grootste logistiek dienstverleners in de Nordics en dé grootste in Noorwegen. Vanwege onze roots in Noorwegen, is Bring de transportspecialist bij uitstek voor transport van of naar dit land.

Wilt u weten wat wij als transporteur voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan, of bel ons via +31-78-6100030.

Kenmerken Noorwegen:

 • Dagelijkse vertrekken
 • Transport van groupage, deelladingen en complete ladingen (LTL & FTL)
 • Koel- en vriestransport - Geconditioneerd transport
 • Spoedtransport (Express leveringen)
 • Eigen vestigingen in Oslo, Stavanger, Stord, Haugesund, Bergen, Alesund, Trondheim, Mo I Rana & Tromso, Hammerfest, Kristiansand, Drammen, Frederikstad, Kirkeness, Strokke e.a.
 • Scheepsbevoorrading
 • Douaneformaliteiten
 • Offshore & Energy Logistics
 • Projectlading & bijzonder vervoer
 • Transport van gevaarlijke stoffen (ADR, IMO & RID)
 • Opslag
 • Lokale distributie

Posten & Bring

In Noorwegen is Bring aanwezig onder twee merken: Posten en Bring. We krijgen vaak de vraag wat het verschil tussen deze merken is. Zowel Posten als Bring vallen onder hetzelfde bedrijf, alleen zit er een verschil in focus. Posten is bekend van de postbezorgers. Deze mensen bezorgen pakketten, maar komen ook een kerstkaart bezorgen. Bring richt zich op de commerciële markt en levert over het algemeen grotere goederen. Ook een Bring-bezorger kan met een pakket bij uw klant aankomen, maar bezorgd ook pallets en complete vrachten.

Transportdiensten Noorwegen

We vertrekken dagelijks naar Noorwegen. Snelle doorlooptijden kunnen wij bieden doordat we rechtstreeks naar verschillende regio’s rijden. Naast natuurlijk Oslo vertrekken wij ook rechtstreeks naar onder andere Kristiansand, Stavanger, Stord, Bergen, Alesund & Trondheim.

Naast groupage, deelladingen en complete ladingen hebben we ook mogelijkheden voor geconditioneerd transport.Onze trailers beschikken over twee compartimenten, waardoor we vrachten op twee verschillende temperaturen kunnen vervoeren. Hierbij kunnen we, afhankelijk van de combinatie, de temperatuur instellen van -25 graden celsius tot +25 graden celsius.

Als Noors transportbedrijf zijn we gespecialiseerd op de regelgeving van dit land dat geen lid is van de Europese Unie. Onze kennis van douaneformaliteiten voorkomt problemen aan de grens. We bieden zelfs mogelijkheden voor bijzonder vervoer. Tevens hebben we de optie om goederen van bijzondere afmetingen en gevaarlijke stoffen te vervoeren.

Offshore

Offshore & Energy Logistics is een onderdeel van de Bring Group dat is gespecialiseerd in complexe logistieke oplossingen. Met eigen kantoren aan de hele westkust van Noorwegen (tot aan de Noordkaap) beschikken wij over het meest uitgebreide distributienetwerk binnen Noorwegen.

Ook in de winter

Noorwegen is een uitgerekt land. Hoe hoger je komt, hoe kouder het wordt. Dat heeft ook zijn uitwerking op het wegennet. In dit bergachtige landschap zijn wegen in de winter al snel lastig begaanbaar.

Bring heeft al sinds 1967 ervaring met deze omstandigheden. We beschikken over het juiste materiaal om ook op de steile, gladde en krappe wegen de bochten te kunnen halen. Onze trucks in Noorwegen hebben de volledige uitrusting in huis om dit winterweer te trotseren.

Meer informatie

Wilt u weten hoe we u van dienst kunnen zijn met transport naar Noorwegen? Neem contact met ons op via +31-78-6100030 of vraag een offerte aan.

Volledig overzicht transportbestemmingen