Offshore & Scheepsleveringen

Offshore & Energy Logistics is een onderdeel van de Bring Group dat gespecialiseerd is in complexe logistieke oplossingen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het bevoorraden van zeeschepen en boorplatforms in Europa.

  • Eigen vestigingen langs de gehele Noorse westkust
  • Eigen kantoren in energieregio van West-Europa
  • Wereldwijd netwerk

Offshore

Offshore & Energy Logistics is een onderdeel van de Bring Group dat gespecialiseerd is in complexe logistieke oplossingen. Met eigen kantoren aan de hele westkust van Noorwegen (tot aan de Noordkaap) beschikken wij over het meest uitgebreide distributienetwerk binnen Noorwegen. Samen met onze kantoren in de Benelux en Groot-Brittannië vormen wij een sterke logistieke driehoek in de belangrijkste offshore- en energieregio van West-Europa. Binnen deze regio kunnen wij voorzien in vrijwel alle behoeften van onze klanten.

Bring is gespecialiseerd in het bevoorraden van zeeschepen en boorplatforms in Europa. Van scheepsproviand in de vorm van verse of ingevroren levensmiddelen tot het vervoeren van scheepsbenodigdheden als motoren. Wij hebben de beschikking over diverse type trailers. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van trailers met meerdere compartimenten waarvan de temperatuur afzonderlijk gecontroleerd kan worden. Koel- en vriesproducten kunnen gecombineerd worden in één trailer.

Behalve in de Noordelijke regio bieden wij ook scheepsbevoorradingen aan van Noord-Europa (Spitsbergen) tot aan het uiterste zuiden (Algeciras / Gibraltar). Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u op ons bouwen wanneer tijd van belang is.

In Noorwegen biedt Bring eveneens diensten aan als rederijagent. Bring beschikt namelijk als een van de weinigen over eigen kantoren langs de gehele Noorse kustlijn. Hierdoor zijn wij in staat om uw schepen overal in Noorwegen te ontvangen.

Tarieven / Informatie

Voor het verkrijgen van transportprijzen kunt u op verschillende manieren contact opnemen of wij contacteren u.