Transport Zweden

Als Noors transportbedrijf liggen de roots van Bring in Scandinavië. Dit zorgt voor jarenlange transportervaring tussen onder andere Nederland/België en Zweden. Bij Bring kiest u voor een ruime hoeveelheid vervoeropties. Groupage, LTL, FTL, koeltransport en vriestransport behoren allen tot de mogelijkheden.

Zweden

Onze vrachtwagens vertrekken dagelijks naar Zweden. 

Wilt u weten wat wij als transporteur voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan, of bel ons via +31–78–6100030.

Transportmogelijkheden Zweden

  • Vervoer van groupage, deeltransport (LTL) en complete vrachten (FTL)
  • Koel- en vriestransport - Geconditioneerd transport
  • Express transport (bij spoed)
  • Speciaaltransport
  • Projectlading
  • Scheepsbevoorrading
  • Offshore & Energie Logistiek
  • Transport van gevaarlijke stoffen (ADR & IMO)
  • Eigen vestigingen in Malmö, Helsingborg, Halmstad, Göteborg (Hinsings Backa), Jönköping, Linköping en Stockholm (Hägersten).
  • Mogelijkheden voor lokale opslag.

Eigen distributienetwerk

Als één van de grootste transportbedrijven van Scandinavië beschikt Bring over een groot eigen Zweeds distributienetwerk. Dit geeft het grote voordeel dat we snel kunnen schakelen en zorgt dat we extra flexibel zijn in transport tussen Nederland, België en Zweden.

Ons distributienetwerk is grotendeels in eigen beheer. Met 7 distributiecentra zijn we goed over de kaart van Zweden verspreid. Bovendien is Bring in heel Scandinavië één van de grootste logistieke dienstverleners, waardoor we ook in Denemarken, Noorwegen en Finland beschikken over een uitstekend distributienetwerk.

Geconditioneerd transport naar Zweden

De koeltrailers naar Zweden beschikken over dubbele verdampers en compartimenten. Dit geeft ons de mogelijkheid om een nieuwe ruimte te creëren met een eigen temperatuur. Hierdoor kunnen we zowel groupage, deelladingen als complete ladingen vervoeren.

Speciaal transport

Voor het vervoeren van goederen met een speciale afmetingen en/of gewicht heeft Bring verschillende opties. Zo beschikken we onder andere over een doorlopende transportvergunning in Duitsland voor goederen tot drie meter breed. Dit versnelt het proces, waardoor uw product eerder aankomt op de eindbestemming.

Meer informatie

Wilt u weten hoe we u van dienst kunnen zijn met transport naar de Zweedse provincies Norrland, Svealand en Götaland? Neem contact met ons op via +31-78-6100030 of vraag een offerte aan.

Volledig overzicht transportbestemmingen