Over Bring

Over Bring

Bring is een onderdeel van de Norway Post. Bring wil een grote en vooral goede en betrouwbare speler zijn op de hele (Noord-) Europese transportmarkt.

Bring truck

Over ons

Onze organisatie heeft vestigingen in onder andere Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, Engeland, Nederland, België, Frankrijk en China.

We vervoeren goederen op alle manieren. Bring heeft uitstekende mogelijkheden voor wegtransport, spoorvervoer, luchtvracht en zeevracht.

Bring Cargo B.V. Benelux Bedrijfsvideo

Bring Cargo biedt vele mogelijkheden aan voor groupage, deelladingen en complete vrachten binnen Europa. Dankzij onze eigen kantoren en strategische partners in het buitenland beschikken wij over een uitgebreide logistieke infrastructuur. Naar vele Europese bestemmingen hebben wij een netwerk van lijndiensten met vaste vertrekdagen en vaste aankomsttijden. Hiermee realiseren wij korte transittijden met optimale zekerheid gekoppeld aan een gunstig tarief. Transporten worden niet alleen voor het (reguliere) stukgoed verzorgd, het transporteren van goederen die een speciale behandeling vereisen vanwege hun afmetingen, gewicht, lengte of andere factoren is eveneens mogelijk. Afhandeling van de bijbehorende transport- en douanedocumenten kan eveneens door ons verzorgd worden.

Bring Parcels distribueert pakketten van de Benelux naar Scandinavië. Het heeft eigen vestigingen in o.a. Kopenhagen, Stockholm, Oslo en Helsinki. Bring Parcels biedt tevens mogelijkheden voor Tracking en Tracing, zodat u ten alle tijden uw zending kunt volgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze customer service (telefoonnummer +46 8 400 007 65).

Het is een van de vele voordelen die de grootschaligheid van Bring met zich meebrengt. Onze klanten hebben baat bij ons uitgebreide internationale netwerk. De brede basis van Bring brengt veel kennis en ervaring met zich mee. Zo kunnen we onze klanten beter en sneller bedienen bij transport dat door verschillende landen voert.

Waarom Bring?

Bring staat voor transport, met alles wat daarbij komt kijken.

Of het nu gaat om full loads, groupage, deelladingen of pakketten, Bring is ervaren, snel en betrouwbaar. We zijn begaan met veiligheidsvoorschriften en het milieu en boven alles geloven we dat ons succes valt of staat met goed persoonlijk contact met onze klanten.

De naam Bring bestaat sinds 2008. Toch hebben we al jarenlang ervaring met transport. Bring Cargo opereert in heel  Europa. Wij richten ons voornamelijk op wegtransport, maar we hebben ook alle mogelijkheden voor lucht- en zeevracht.

Vanuit ons magazijn in Zwijndrecht bieden wij dagelijkse vertrekken naar verschillende bestemmingen binnen Europa. Afhankelijk van de grootte worden uw goederen direct naar de bestemming gebracht of ons magazijn. Hiervandaan vervoeren wij uw goederen snel en vooral zorgvuldig.

Ondanks de grote en de internationale uitstraling van Bring, blijven we persoonlijk contact altijd erg belangrijk vinden. Het opbouwen en onderhouden van persoonlijke relaties stelt ons in staat om altijd optimaal aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. We willen graag weten wat onze opdrachtgevers willen en nodig hebben. Zo kunnen we die kwaliteit blijven leveren waar we voor staan. 

Missie

Bring in de Benelux specialiseert zich in het vervoeren van goederen tussen de Benelux en Scandinavië, Spanje en Groot Brittannië. In deze landen heeft de Bring organisatie een uitgebreid logistiek netwerk. Bring Benelux speel hierin een centrale verbindende rol, met zowel het logistieke netwerk alsmede onze relaties. Wij streven ernaar om altijd andere duurzame wegen te vinden. Door het combineren van goederenstromen van verschillende Bring divisies, trachten wij onze dienstverlening op een zo efficiënt en milieuverantwoorde manier uit te voeren. Door veelvuldig gebruik te maken van intermodaal transport, zijn wij continu bezig om onze carbon footprint te reduceren.

Visie

Als ambitieuze speler op de transportmarkt, willen wij ons onderscheiden als specialist voor de Scandinavische landen. Wij willen een betrouwbare partner zijn voor onze klanten in de Benelux en hen meerwaarde bieden middels onze veelzijdige dienstverlening. Bovendien streven wij ernaar om onze diensten op den duur uit te breiden naar andere bestemmingen in Europa.

Net als onze moedermaatschappij Norway Post stellen wij ons verantwoordelijk op richting de maatschappij. In ons integriteitsbeleid hebben wij onze normen en waarden vastgelegd. Deze hebben onder andere betrekking op wederzijds vertrouwen en het handelen daarnaar. Het respecteren van mensenrechten en ons standpunt tegen discriminatie zijn ook hierin opgenomen.

Bring staat voor eerlijkheid, respect, samenwerking, moed en openheid. Deze normen dienen als uitgangspunt bij al onze interne en externe processen, waaronder onze samenwerking met klanten, leveranciers en collega’s.

Dit maakt ons samen met onze expertise, alsmede onze snelle en transparante informatievoorziening een aantrekkelijke en betrouwbare partner. Voor onze klanten zijn dit belangrijke redenen om voor ons te kiezen.

Strategie

De wereld om ons heen is volop in beweging. Globalisering en ontwikkelingen binnen de Europese Unie, technologische innovatie, sociale media, wet- en regelgeving zijn allemaal factoren die meespelen en onze toekomst bepalen. Wij streven ernaar om op een juiste manier in te spelen op deze ontwikkelingen om zo de continuïteit voor alle betrokken partijen te waarborgen. Dit vergt een hoge mate van flexibiliteit en daarmee trachten wij ons te onderscheiden.

Vanuit onze strategie hebben wij o.a. de volgende doelstellingen geformuleerd:

  • het hoog houden van onze klanttevredenheid;
  • het creëren van een leidende marktpositie in de Benelux voor transport naar en vanaf Scandinavië (inclusief Finland);
  • een ideale werkomgeving voor ons personeel en open te staan voor het continue verbeteren van onze bedrijfsvoering en dienstverlening;
  • Goede gezonde resultaten.

Dit trachten wij te verwezenlijken door altijd beschikbaar te zijn, markt- en klantbehoeften te kennen, proactief en oplossingsgericht bezig te zijn en een uitstekende operationele en administratieve uitvoering aan te bieden.

Kwaliteit, veiligheid & milieu

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame logistiek vinden wij belangrijk . Het is dan ook niet toevallig dat onze bedrijfskleur groen is. In Noorwegen was Bring de eerste logistiek dienstverlener die de beschikking had over een vrachtwagen die volledig op gas was aangedreven.

Daarnaast  hebben wij in juli 2015 ons ‘nieuwe’ moderne distributiecentrum in Zwijndrecht, Nederland in gebruik genomen. Dit distributiecentrum is BREEAM gecertificeerd met de score ’excellent’ , wat in lijn ligt met de doelstellingen van onze moedermaatschappij Norway Post. Het DC beschikt o.a. over zonnepanelen en ledverlichting.

Bring blijft investeren in oplossingen die bijdragen aan een beter milieu en hogere kwaliteitseisen. Zo nemen wij een voorschot op de toekomst.

Nieuws

LinkedIn

Ook Bring weet hoe belangrijk het is om social media te gebruiken. Wilt u op de hoogte blijven 'volg' dan ons profiel: Bring Benelux LinkedIn.

Nieuwsbrief

Met de maandelijkse digitale nieuwsbrief houdt Bring Cargo u op de hoogte van al het nieuws rondom het bedrijf. Wilt u op de hoogte blijven van Bring Cargo meldt u dan nu aan. Dit kan door een e-mail te sturen  naar Newsletter.nl@bring.com.

Feiten & cijfers

Norway Post & Bring is een internationaal bedrijf. De verschillende divisies zijn allemaal toonaangevend in hun eigen vakgebied. In het jaarrapport zijn een aantal feiten over ons opgesomd. Bekijk hier het jaarrapport.