Projecten

Wij bieden oplossingen voor speciale projecten voor vrijwel alle bedrijfstakken van offshore tot bouwprojecten tot aan specifieke evenementen zoals bijvoorbeeld de Olympische Spelen of de Champions League finales.

 

  • Buitensporige maten, uitzonderlijke gewichten & projecten
  • Exceptioneel transport
  • Exceptioneel transport over de weg, water of door de lucht
  • Projectlading

Projecten

Ons projectteam bestaat uit goed opgeleide projectspecialisten. Wij behandelen elk project als een unieke opdracht en schenken speciale aandacht aan elk detail: van ontwerp en planning tot uitvoering en levering.
 
Wij bieden oplossingen voor vrijwel alle bedrijfstakken van offshore, tot bouwprojecten en evenementen. Wij hebben een logistiek concept voor lading die speciale handelingen vereist. Scheeps-chartering,  hijswerk op zee, in de lucht, op de weg of op het spoor, wij verzorgen het. De olie- en gasindustrie is een belangrijk segment van onze wereldwijde activiteiten op het gebied van projectlogistiek, maar wij beschikken ook over veel ervaring in de evenementenbranche en glas- en tuinbouw sector. Is uw bedrijf op zoek naar een specialist om een project uit te voeren? Wij hebben de oplossing en ervaring om uw project te laten slagen. Altijd en overal.

Tarieven / Informatie

Voor het verkrijgen van transportprijzen kunt u op verschillende manieren contact opnemen of wij contacteren u.