Wilt u weten wat wij als transporteur voor u kunnen betekenen? Bel ons op via +31-78-6100030 of vraag onderstaand een offerte aan.

Offerte aanvragen

Bel mij terug

Transportkenmerken Ierland

  • Groupage
  • Deelladingen (LTL)
  • Complete ladingen (FTL)
  • Koeltransport op FTL basis
  • Vriestransport op FTL basis
  • Scheepsbevoorrading
  • Timed deliveries (just in time)
  • Transport van gevaarlijke stoffen (ADR, IMO)

Internationale specialisering

Met Bring kiest u voor een transportpartner met een specialisatie op de internationale transportmarkt. Dankzij deze specialisering heeft Bring kennis van internationale knelpunten en regelgevingen per land. Daarnaast geeft ons Europese netwerk ons de mogelijkheid om onze vrachtwagens effectief in te delen. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en hebben we de mogelijkheid om u een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding te bieden.

Korte communicatielijnen

Wanneer u voor Bring kiest kunt u een persoonlijke service verwachten met korte lijnen. Bij ons krijgt u direct contact met de planner van uw zending. Hierdoor kan snel geschakeld worden en weten we wat we van elkaar kunnen verwachten.

Opties Ierland

Voor het transport naar Ierland werken we samen met een vaste partner, die ervoor zorgt dat uw vracht lokaal wordt geleverd. Bring vertrekt elke dinsdag en vrijdag naar Ierland. Daarbij bieden we de volgende opties aan:

Groupage Transport

Heeft u een of meerdere kleinere pallets die naar Ierland verzonden moeten worden? Dit regelen we graag voor u. Bij groupage zendingen combineren wij meerdere kleinere zendingen om de trailer zo effectief mogelijk in te delen.

Less Truck Load (LTL)

Wanneer uw zending meerdere pallets bevat krijgen we te maken met LTL-transport. Zendingen vanaf circa 5 europallet plaatsen tot circa 30 plaatsen vallen onder deze categorie. In de trailer wordt uw zending gecombineerd met anderen. Dit kunnen andere LTL zendingen zijn, maar ook groupage.

Full Truck Load (FTL)

Bij een zending van 30 europallets of meer spreken van FTL-transport. Deze zendingen kunnen altijd direct bij ons worden geboekt. Normaal vertrekken we op dinsdag en vrijdag, maar andere dagen zijn mogelijk in overleg.

Koel- en vriestransport

Koel- en vriestransport voor Ierland kunnen wij dit ook voor u regelen. Alle temperatuur gecontroleerde transporten tussen de -25 en +25 graden Celsius zijn speciaal bij ons in te plannen. Doorgaans leveren we temperatuur gecontroleerd transport op FTL basis. Neem contact op voor de volledige mogelijkheden.

Timed deliveries (just in time)

Wanneer u voor deze optie kiest geven wij een tijdsindicatie voor uw levering. Dit is handig voor de klant, die dan precies weet wanneer uw product wordt geleverd. In overleg is het mogelijk om hierover persoonlijk contact te leggen met uw klant of leverancier.

Meer informatie

Wilt u meer weten over hoe Bring u verder kan helpen met Transport naar Ierland? Neem dan contact met ons op via +31-78-6100030 of vraag een offerte aan.

Contact informatie

Table Ierland

NaamLandTelefoonE-mailMobiel
Bob SchimmelNL+31 786231213bob.schimmel@bring.com+31 620784807
Ricardo dos Santos FreireNL+31 786231258ricardo.freire@bring.com 
Lenn LoockxBE+32 (0)15 79 67 66belgium@bring.com+32 (0)490 43 55 30
Luc VerheyenBE+32 (0)15 79 67 66belgium@bring.com