Transport Finland

Voor snel en betrouwbaar transport van Nederland naar Finland en andersom bent u bij Bring op het juiste adres. In Scandinavië is Bring één van de marktleiders op het gebied van logistieke oplossingen. We vertrekken vrijwel dagelijks naar Finland, waardoor we een snelle levertijd kunnen garanderen.

Finland

Voor Finland hebben we talloze transportopties. Dit varieert van groupage tot compleet transport, maar ook geconditioneerd (gekoeld), speciaal transport of vervoer van gevaarlijke (ADR & IMO) stoffen behoren tot de mogelijkheden.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan nu via +31-78-6100030 of vraag onderstaand een offerte aan.

Transportopties Finland

  • Groupage
  • Deelladingen
  • Complete vrachten
  • Koeltransport - Geconditioneerd transport
  • Spoedtransport
  • Transport van gevaarlijke stoffen (ADR & IMO)
  • Scheepsbevoorrading
  • Projectlading
  • Speciaal vervoer
  • Offshore & Energy logistics

Bring in Finland

Met ongeveer 5,5 miljoen inwoners op meer dan 330.000 KM2 grond is Finland een van de dunst bevolkte landen uit Europa. Toch garandeert Bring uw bezorging op elke uithoek van het land.

De bevolking van Finland is zeer ongelijk verdeeld. De grootste steden van het land zijn Helsinki, Trampere en Turku. Deze liggen allen in het zuiden van Finland. De rest van de Finse steden bevatten minder dan 100.000 inwoners en zijn ook voornamelijk in het zuiden gevestigd.

Met een eigen kantoor en distributiecentrum in Vantaa heeft Bring bereik tot het meest drukke gedeelte van Finland. Vantaa is onderdeel van het stedelijke gebied rondom Helsinki, dat goed is voor bijna 25% van de Finse bevolking. Naast onze eigen vestiging nabij Helsinki heeft Bring in Finland een distributiepartner voor al het nationale transport. Deze partner beschikt tevens over een eigen locatie in het gebied van Turku.

Tot in elke uithoek

In Scandinavië is Bring een van de marktleiders op het gebied van transport en logistiek. Hoewel Finland officieel niet tot Scandinavië behoort, noemen wij dit land bewust. Bring is een bedrijf uit Noorwegen, waar het onder andere een grote rol speelt in de offshore industrie. Zo zijn wij aanwezig over de gehele lengte van het Noorse landschap, wat grenst aan het minder bevolkte noorden van Finland. Dankzij deze stabiele vestiging in Noorwegen, maar ook Zweden, heeft Bring tevens toegang tot minder begaanbare delen, zoals het Finse Lapland. Op deze manier kunnen we uw producten leveren tot in elke uithoek van Finland.

Temperatuur gecontroleerd

Wij kunnen vervoeren op een temperatuur van -25 graden Celsius, verwarmd tot een maximum van +25 en alle soorten koeltransport hier tussenin. Het meeste koeltransport wordt geleverd op een temperatuur van +4 graden Celsius.

Dankzij onze trailers met dubbele compartimenten hebben wij de mogelijkheid om in dezelfde trailer twee temperaturen te hanteren. Hierdoor kunnen wij u mogelijkheden bieden om zowel groupage, LTL en FTL zendingen op de juiste temperatuur te leveren. 

Meer informatie

Wilt u weten hoe we u van dienst kunnen zijn voor transport naar Finland? Neem contact met ons op via +31-78-6100030 of vraag een offerte aan.

Volledig overzicht transportbestemmingen