Expeditie

Met ons uitgebreide transportnetwerk kunnen wij u met elke locatie verbinden, 'just in time'.

Wij onderhouden frequente vertrekken naar en vanuit alle landen in Europa. Met onze lucht- en zeevracht mogelijkheden kunnen we onze klanten met elke plek ter wereld verbinden.

  • Algemene expeditie
  • Transport van groupage & complete ladingen
  • Scheepsbevoorrading
  • Transport van gevaarlijke stoffen (ADR, IMO, RID)

Expeditie

Of u nu actief bent binnen Europa of de rest van de wereld, wij weten de weg. Is leverbetrouwbaarheid belangrijk voor u? Is de combinatie van lokale kennis en internationaal bereik de sleutel tot uw succes? U kunt erop aan dat uw goederen in uitstekende staat worden afgeleverd.

Met ons uitgebreide Europese transportnetwerk kunnen wij u met elke locatie verbinden, 'just in time'. Wij onderhouden frequente vertrekken naar en vanuit alle landen in Europa, of het nu gaat om pallets, temperatuur gecontroleerde goederen of een grote machine. Naast onze reguliere vertrekken bieden wij bovendien oplossingen aan voor spoedzendingen, zodat wij in al uw behoeften kunnen voorzien.

Met onze lucht- en zeevracht mogelijkheden kunnen we onze klanten met elke plek ter wereld verbinden. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk met gerespecteerde internationale partners. Wij kunnen uw volledige transportketen van A tot Z verzorgen, van de follow-up van uw internationale leveranciers tot het afleveren op iedere locatie.

Tarieven / Informatie

Voor het verkrijgen van transportprijzen kunt u op verschillende manieren contact opnemen of wij contacteren u.