Luchtvracht

Met luchtvracht uitgevoerd door Bring Cargo komt u verder! Met ons intercontinentale netwerk kunnen wij uw goederen snel over de hele wereld vervoeren. Luchtvracht is een goede optie voor urgente zendingen.

  • Simpel: Bring zorgt voor direct transport tussen uw leveranciers en de ontvanger
  • Snel: Luchttransport is een veilige en betrouwbare optie voor transport van goederen die met spoed vervoerd moeten worden
  • Op maat: Bring zorgt voor serviceoplossingen die volledig afgestemd zijn op uw specifieke behoeften. Zo bieden wij flexibele en efficiënte services, zodat uw (complexe). voorwaarden behaald worden

Onze dienst varieert van kleine pakketten tot grote modules die alle ruimte in een vrachtvliegtuig vullen. 
Waarom luchtvracht met Bring 
Wij hebben voor ons intercontinentale luchtvracht netwerk drie pijlers die we belangrijk vinden:

Luchtvracht

Bring werkt met hoog aangeschreven vliegtuigmaatschappijen over de hele wereld, zodat we een wereldwijd bereik kunnen aanbieden. Onze expediteurs zijn specialisten met vergaande ervaring en kennis over hoe zij de best passende oplossing voor u kunnen vinden. 

Wij plannen en organiseren de luchtvracht en het benodigde transport van en naar het vliegveld. U kunt alle praktische zaken over douaneformaliteiten en speciale documenten aan ons overlaten. We geven graag advies over het gebruik van Incoterms.

Met onze betrouwbare en snelle service mag u er altijd vanuit gaan dat uw transport op de beste en meest veilige wijze uitgevoerd wordt. Bring Cargo staat voor kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit. 

Werkwijze

Wanneer u contact opneemt met Bring krijgt u contact met een van onze medewerkers in Zwijndrecht. Onze verschillende afdelingen werken samen op één verdieping, waardoor we makkelijk kunnen schakelen.

Bij ons staat persoonlijk contact voorop. U bent bij Bring geen klantnummer, maar gewoon uzelf. Onze planners zijn ook gelijk de klantenservice. Hierdoor krijgt u direct contact met de verantwoordelijke voor uw goederen. Dit bevordert onze flexibiliteit en verkort communicatielijnen. Neem contact met ons op voor al onze mogelijkheden!