Zeevracht

Met het zeevracht netwerk van Bring Cargo komt u verder! Met ons intercontinentale netwerk kunnen wij goederen vervoeren over de hele wereld.

  • Simpel: Bring zorgt verzorgd het transport van A tot Z
  • Betrouwbaar: Wij werken alleen samen met vertrouwde en gerenommeerde rederijen en partners
  • Op maat: Omdat Bring een professionele en dynamische expediteur is, kunnen wij zorgen voor serviceoplossingen die volledig afgestemd zijn op uw specifieke behoeften.

Dit doet Bring Cargo naar de meeste havens wereldwijd voor zowel verpakte goederen middels containerschepen of indien noodzakelijk ook breakbulk. 
Waarom zeevracht met Bring
Wij hebben voor ons zeevracht service drie pijlers die we belangrijk vinden:

Zeevracht

Bij ons kunt u volledige containers (FCL) boeken, maar ook slechts een deel van een container (LCL). Bring zorgt voor efficiënte, goed geplande serviceoplossingen die over een breed spectrum van aanvullende diensten gaan. Denk bijvoorbeeld aan consolidatie, crossdocking en kwaliteitscontrole. 

Met onze betrouwbare service mag u er altijd vanuit gaan dat uw goederen op de beste en meest veilige wijze vervoerd worden. Bring Cargo staat voor kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit. 

Werkwijze

Wanneer u contact opneemt met Bring krijgt u contact met een van onze medewerkers in Zwijndrecht. Onze verschillende afdelingen werken samen op één verdieping, waardoor we makkelijk kunnen schakelen. 

Bij ons staat persoonlijk contact voorop. U bent bij Bring geen klantnummer, maar gewoon uzelf. Onze planners zijn ook gelijk de klantenservice. Hierdoor krijgt u direct contact met de verantwoordelijke voor uw goederen. Dit bevordert onze flexibiliteit en verkort communicatielijnen. Neem contact met ons op voor al onze mogelijkheden!